Nye Vinduer & Døre

Nye Vinduer & Døre

Hvis dine vinduer er af ældre dato og trænger til at blive udskiftet eller du blot ønsker spare på varmeregningen ved at energioptimere dit hus, så kan Københavns Snedker hjælpe dig.

Københavns Snedker udfører renovering af døre og vinduer i hele Københavnsområdet, hvilket ofte består i implementering af nyere versioner. Og hvis i har behov så kan vi tilmed give dit hus nye funktioner, eksempelvis med en ny udgang fx til for eller baghave, eller bare et nyt vindue til at skabe mere lys i mørke rum.

Udskiftning og nyistandsættelse af vinduer og døre er med til at gøre dit hus mere attraktivt, hvilket altid er en fordel hvis du fx skal sælge din bolig. Derudover optimerer du boligens tyverisikkerhed.

Hos Københavns Snedker kan vi udskifte eller bare renovere nuværende døre og vinduer alt efter Jeres behov, uanset om det bare består i en simpel udskiftning eller som et led i et større energirenoveringsprojekt – Uanset hvilken løsning i har behov for, så kan Københavns Snedker hjælpe jer! Så kontakt os, hvis i ønsker at få nye vinduer i København, eller bare skal have skiftet døre – Vi udfører større og mindre opgaver.

Nye vinduer & døre i København?

  • Renovering efter indbrudsskader
  • Opmåling og indkøb
  • Afmontering af ældre vinduer og døre
  • Montering af nye vinduer
  • Energioptimering & rådgivning

Produktfabrikanter: Outrup, Rationel, Velux, Velfac med flere.

Kontakt os her

Fra basen på Amager tager vi ud og udfører tømreropgaver i hele København, så hvis du står oog skal have nye vinduer eller have skiftet døre, så tøv ikke med at kontakte os på 28 25 12 17.