Køkken

Køkken Snedker i København

Hvis I går med tanker om at få et nyt køkken eller bare ønsker en professionel køkkenrenovering eller fornyelse af jeres køkken, så kontakt vores køkken snedker.

Et nyt lækkert køkken kan fremme lysten til lave god mad og gør det lettere at holde styr på hygiejnen, hvilket er vigtigt specielt i familier med børn. Køkkenet kan yderligere være med til at skabe den helt rigtige stemning og omgivelser til gæstebesøg eller større familier.

Vores køkken snedker hjælper jer med at udføre Jeres køkkendrømme, om end I ønsker at opsætte nye elementer i det gamle køkken, altså køkkenrenovering, eller I ønsker at starte helt forfra. Vi udfører både mindre og større køkkenrenoveringer, og kan bistå i både tømrer- og snedkermæssige håndværksproblematikker.

Nyt Køkken? Køkkenrenovering?

Vi kan være behjælpelige i mange former for køkkenprojekter. Herunder kan i se nogle eksempler, men fortvivl ikke, hvis netop Jeres projekt ikke er repræsenteret her, da kun i sætter grænser for projektets omfang.

  • Køkkenrenovering
  • Reparation af køkken
  • Afmontering af gammelt køkken og montering af nyt køkken
  • Specielle køkken snedker løsninger

Hvis jeres køkkenprojekt ikke er beskrevet i listen herover, så fortvivl ikke! Vores køkken snedkere kan udføre alle typer køkkenprojekter.

Kontakt vores køkken-snedker her

Så hvis I står og mangler en professionel køkken snedker og samarbejdspartner, så kontakt os endelig via email eller på telefon: 28 25 12 17