Om os

Tømrerfirma København – Professionel Entreprenør

Hos vores Snedker- og Tømrerfirma udføres kun arbejde, hvor der værnes om den gode håndværksmæssige kvalitet – Dette er vores fineste opgave som entreprenør.

Hos os er det vigtigt at have et godt samarbejde med dig som kunde. Vi gør derfor meget ud af at give en dybdegående rådgivning og afstemme forventninger inden arbejdet påbegyndes, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres. På den måde kan vi give den bedste service uanset opgavens art.

Københavns Snedker Tømrerfirma arbejde lokalt i København, men har også opgaver på hele sjælland. Vi har mange års erfaring som entreprenør og sætter en ære i, at udføre alle opgaver med største grundighed og æstetik.

Entreprenør med værdier

Københavns Snedker løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget med fokus på, at resultatet er det samme, som det vores kunder forventer af os. Klik på fanebladet “tømrerarbejde” og se hvad vi udfører. Finder du ikke en løsning på din specifikke opgave, her på siden, så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Professionelt tømrerfirma

Ønsker du fagkompetente håndværkere med dygtige samarbejdspartnere og foretrækker du en entreprenør, hvor tømrermester selv tager telefonen så kontakt os.


Hos Københavns Snedker tømrerfirma har vi meget fokus på de rette værdier. Det er nemlig alfa og omega at kunne aflevere færdige byggeprojekter, som vi kan være stolte af, og som vores kunder kan være fuldt tilfredse med. Vi arbejder ud fra mottoet: Tillid & Kvalitet – Til tiden!